u bent hier

De binnenkamer van Binta

9 +

1.3.0.0.0


Binta is een rebels meisje. Ze verblijft in een kindertehuis en wacht samen met vriendje Youri op een bezoek van haar mama. Binta heeft een geheime binnenkamer met luikjes vol verhalen, geuren en objecten. Tijdens dit bezoekuur ben je welkom in haar wereld…  Hoe is het om niet bij je ouders te wonen? Hoe is het om samen met andere kinderen een nieuw nest te moeten delen? Waarom kunnen sommige ... Lees meer »

Binta is een rebels meisje. Ze verblijft in een kindertehuis en wacht samen met vriendje Youri op een bezoek van haar mama. Binta heeft een geheime binnenkamer met luikjes vol verhalen, geuren en objecten. Tijdens dit bezoekuur ben je welkom in haar wereld… 

Hoe is het om niet bij je ouders te wonen? Hoe is het om samen met andere kinderen een nieuw nest te moeten delen? Waarom kunnen sommige ouders soms een tijd niet voor hun kinderen zorgen? Hoe gaan kinderen om met gevoelens van gemis? De Binnenkamer van Binta is een zintuiglijke voorstelling vol muziek, humor en ontroerende, spannende verhalen. 

Aminata Demba (KVS, De Maan, NTGent) verdiepte zich in de relatie tussen kind en ouder in extreme situaties via gesprekken met betrokkenen en deskundigen. Hanneke Pauwe schrijft vanuit dit materiaal een fantasierijke vertelling die je mee kan beleven in een unieke installatie. Aminata Demba en muzikant Sam Gysel (Zita Swoon) nemen je mee in een muzikaal verhaal over gemis én veerkracht. 

Door de coronamaatregelen werd deze voorstelling aangepast qua publieksopstelling- en maximum. Na de voorstelling kan je per bubbel de installatie ontdekken.

Podium schouwburg
12 - 10 euro 
-19 jaar: 6 euro 
Voor iedereen vanaf 9 jaar 
www.laika.be

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 3 oktober 2020van 14:30 tot 15:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...