u bent hier

Danskamp Gezinsbond Nijlen - zomer 2020

8 +


Gezinsbond Nijlen organiseert weer een fantastisch leuk danskamp tijdens de zomervakantie van 2020. Gedurende vijf dagen krijgen meisjes en jongens van 8 tot en met 15 jaar, onder leiding van Thomas Everix en zijn dansanimatoren-team, allerlei dansen aangeleerd. Tussendoor wordt er voor extra ontspanning gezorgd en op vrijdagavond is er een dansshow voor publiek. Snel inschrijven maar! Het ... Lees meer »

Gezinsbond Nijlen organiseert weer een fantastisch leuk danskamp tijdens de zomervakantie van 2020. Gedurende vijf dagen krijgen meisjes en jongens van 8 tot en met 15 jaar, onder leiding van Thomas Everix en zijn dansanimatoren-team, allerlei dansen aangeleerd. Tussendoor wordt er voor extra ontspanning gezorgd en op vrijdagavond is er een dansshow voor publiek. Snel inschrijven maar!

Het danskamp van Gezinsbond Nijlen is erkend door Afya vzw (kinderclubwerking). Deelnemers brengen elke dag een lunchpakket mee en voldoende tussendoordrankjes en een stuk fruit of koekje. Ze dragen best losse sportieve kledij. Elke middag voorzien wij een fris drankje. Er is vooropvang voorzien vanaf 8.15 uur. Het danskamp is dagelijks tegen 16 uur afgelopen. Op vrijdag blijven de deelnemers aanwezig want om 18 uur is er een dansshow voor publiek. Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator voor 'Gezinsbond Nijlen').

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen
van 06/07/20 tot 10/07/20
Gezinsbond Nijlen
€ 77,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be