u bent hier

Dag Zondag!-voorstelling: Klanken van de sterrenhemel

3 +

Tekst en muziektheater


Wat hebben we nodig om een stapje dichter bij een prachtige sterrenhemel te komen?  Deze keer is: 'een vleugelpiano en een potlood' het juiste antwoord! Pianiste Heli Jakobson en tekenaar Kolja Aasgier nemen je tijdens dit ligconcert mee op een avontuurlijke reis in beeld en klank. Ik kijk naar de sterren, ze vertellen mij iets. Wat weet ik niet, maar ik voel het, het is Iets!  Ik zou zo graag ... Lees meer »

Wat hebben we nodig om een stapje dichter bij een prachtige sterrenhemel te komen? 
Deze keer is: 'een vleugelpiano en een potlood' het juiste antwoord! Pianiste Heli Jakobson en tekenaar Kolja Aasgier nemen je tijdens dit ligconcert mee op een avontuurlijke reis in beeld en klank.


Ik kijk naar de sterren, ze vertellen mij iets.


Wat weet ik niet, maar ik voel het, het is Iets! 


Ik zou zo graag die sterren willen plukken of beter toch niet, ik kijk gewoon naar boven, die sterren zijn mijn dromen. 


 


Wat hebben we nodig om een stapje dichter bij een prachtige sterrenhemel te komen? 

Deze keer is: "een vleugelpiano en een potlood" het juiste antwoord! Pianiste Heli Jakobson en tekenaar Kolja Aasgier nemen je tijdens dit ligconcert mee op een avontuurlijke reis in beeld en klank. Deze keer hoef je je ogen niet te sluiten om weg te kunnen dromen! 


Met muziek van Arvo Pärt, Urmas Sisask, Jef Neve en Max Richter. 


 


Heli Jakobson is de drijvende kracht achter haar eigen pianostudio. Volgens Heli is muziek een soort vitamine M, daarom zijn haar muzieklessen op maat gericht op de tempo en kunnen van elke leerling en hun leeftijd. 

HeliStudio verenigt haar ambitie en passie. Heli geeft privéles, onderwijst ook kinderen in schoolverband en blijft zelf actief als concertpianiste. 


Leerlingen van HeliStudio kan je jaarlijks horen spelen tijdens de Pianomarathon op het De Coninckplein en in De Theatergarage. 


 

Heli Jakobson & Kolja Aasgier
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
zo 15 november 2020om 11:00zo 15 november 2020om 12:30
Bibliotheek Permeke
€ 6,0
Bestel tickets
www.permeke.org/nl/event/69439/dag-zo...