u bent hier

Daens, de musical

50 +

Musical


Na het succes van ‘40-45’, komt Studio 100 met een nieuwe grootse musical: ‘Daens, de musical’. Een ijzersterk verhaal over de mythische figuur Adolf Daens, die vocht voor de rechten van de arbeiders in de fabrieken van Aalst. Hij nam het op tegen zijn katholieke oversten die aan de kant van de industriëlen stonden. Het aangrijpende verhaal en de prachtige muziek van de bekende musical ‘Daens’ ... Lees meer »

Na het succes van ‘40-45’, komt Studio 100 met een nieuwe grootse musical: ‘Daens, de musical’.
Een ijzersterk verhaal over de mythische figuur Adolf Daens, die vocht voor de rechten van de arbeiders in de fabrieken van Aalst. Hij nam het op tegen zijn katholieke oversten die aan de kant van de industriëlen stonden.
Het aangrijpende verhaal en de prachtige muziek van de bekende musical ‘Daens’ blijft behouden, maar door de bewegende tribunes en decors, wordt het een unieke en aangrijpende 2.0 musicalervaring.
De hoofdcast is alvast bekend: Peter Van de Velde (Daens), Jo De Meyere (Bisschop Stillemans), Free Souffriau (Nette Scholiers) en Jelle Cleymans (socialistische voorman Jan De Meeter). Inbegrepen: Begeleiding

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio 100 Pop-up Theater
Schoonmansveld 18
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
zondag 27 september 2020 van 14:00 tot 18:00
S-Plus
€ 63,0
antwerpen@s-plusvzw.be
03 285 43 36
www.s-plusvzw.be/activiteiten