u bent hier

Cursus: Klimaatverkenner (Ranst)


Interesse in het veranderende klimaat en o.a. de gevolgen ervan, dan is deze cursus Klimaatverkenner zeker iets voor jou Natuurpunt werkgroep gidsen Zevenbergenbos organiseert een interactieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid, dit in samenwerking met Natuurpunt-CVN. In 3 boeiende lessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de ... Lees meer »

Interesse in het veranderende klimaat en o.a. de gevolgen ervan, dan is deze cursus Klimaatverkenner zeker iets voor jou

Natuurpunt werkgroep gidsen Zevenbergenbos organiseert een interactieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid, dit in samenwerking met Natuurpunt-CVN.

In 3 boeiende lessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook in je eigen tuin. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan gaan en niet te vergeten (h)eerlijke klimaatproevertjes.

Laat het niet aan je neus voorbijgaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit.

Programma

  • Les 1 - Wat is het klimaat en hoe is het gewijzigd?
  • Les 2 - Gevolgen van klimaatverandering voor de natuur (o.a. in je achtertuin)
  • Les 3 - Samen voor inspirerende & duurzame oplossingen
  • Les 4 – Wandeling doorheen het Zevenbergenbos met (h)eerlijke klimaatproevertjes.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 36,00€.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging kun je de details terugvinden om over te gaan tot betaling. Opgelet: enkel na betaling ben je defintief ingeschreven.

Toon kaart Pastorij Ranst (enkel voor theorielessen)
Gasthuisstraat 19
2520 Ranst
ma 27/09/21 van 19:30 tot 22:30 ma 04/10/21 van 19:30 tot 22:30 ma 11/10/21 van 19:30 tot 22:30 za 16/10/21 van 09:00 tot 12:00
Natuurpunt Schijnbeemden
€ 36,0
Sign Up
michel.levens@skynet.be
0473 99 26 78
www.natuurpunt.be/agenda/cursus-klima...