u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Amusementsmuziek


Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. Ze hebben Europa rondgereisd, MAAR: een naam hebben ze niet, ze zijn niet te contacteren via social media en ze zijn niet bekend op het world wide web. U raadt het al. Dit klassiek geschoolde cellokwartet is niet voor één gat te vangen. Inspelend op de ... Lees meer »

Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.


Ze hebben Europa rondgereisd, MAAR: een naam hebben ze niet, ze zijn niet te contacteren via social media en ze zijn niet bekend op het world wide web.


U raadt het al. Dit klassiek geschoolde cellokwartet is niet voor één gat te vangen. Inspelend op de actualiteit zullen ze pas op het laatste moment beslissen welk programma ze zullen spelen. 


Of het nu een concert met toeters en bellen wordt of een meer ingetogen, intieme avond; één ding is zeker: u gaat muzikaal voldaan de eindejaarsfeesten tegemoet.
De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.


Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen.


Prijs: €6 voor maaltijd + concert. Het aankopen van een ticket voor de maaltijd is verplicht om het concert bij te wonen. 


Op het menu staat: Gehaktballetjes in tomatensaus met voetselder en puree

Pieter Matthynssens Ensemble
Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21
2050 Antwerpen
woensdag 16 december 2020om 19:30
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/81318/cultuu...