u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Amusementsmuziek


Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. Deze Belgisch-Guatemalteekse spring-in-'t-veld ontdekte haar passie voor piano pas op 'latere' leeftijd en kreeg haar eerste pianolessen van Lies Colman in de Muziekacademie Borgehout . Ondertussen nam Evelyn Mérida al verschillende keren deel aan Klassiek ... Lees meer »

Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.

Deze Belgisch-Guatemalteekse spring-in-'t-veld ontdekte haar passie voor piano pas op 'latere' leeftijd en kreeg haar eerste pianolessen van Lies Colman in de Muziekacademie Borgehout .

Ondertussen nam Evelyn Mérida al verschillende keren deel aan Klassiek op het plein(Dageraadplaats), Pianomarathon (De Coninckplein) en tekende zij in mei 2016 present voor Iedereen Satie in Studios Flagey.

Samen met haar huidige leraar Arthur Vuye is Evelyn haar aan het voorbereiden voor haar eerste solo-concert en voor deelname aan de solistenwedstrijd van Vlamo.

Chopin & co

De muziek van Chopin staat centraal (met oa een paar preludes en valses) maar wordt u ook vergast op muziek van Beethoven, Satie, Debussy, Grieg, Liszt en Rachmaninov.

De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.

Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen.

Prijs: €6 voor maaltijd + concert

Op het menu staat: Gehaktballetjes in tomatensaus met voetselder en puree

Satellite Seven
Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21
2050 Antwerpen
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/42198/cultuu...