u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Literatuur, Humor comedy, Amusementsmuziek


Gratis muziek, poëzie en goochelarij Het Cultuurcafé Antwerpen-Noord is een gratis avond met iedere keer andere muzikanten, comedians, schrijvers, vertellers, … Bewoner van 2060 Vitalski is de host van de avond. Verlin Pascal Verlinden is singer-songwriter, Thierry Volders is gitarist en Willemijn de Krey is backing vocalist en cellist. Samen vormen ze Verlin. Afgelopen zomer trok Verlin in de ... Lees meer »

Gratis muziek, poëzie en goochelarij

Het Cultuurcafé Antwerpen-Noord is een gratis avond met iedere keer andere muzikanten, comedians, schrijvers, vertellers, … Bewoner van 2060 Vitalski is de host van de avond.
Verlin

Pascal Verlinden is singer-songwriter, Thierry Volders is gitarist en Willemijn de Krey is backing vocalist en cellist. Samen vormen ze Verlin. Afgelopen zomer trok Verlin in de studio samen met producer Jenne Decleir. Hieruit ontstond hun nieuwe CD ‘Walking The Dog’, die ze nu met trots voorstellen.
Jess De Gruyter

Dichter, cineast Jess De Gruyter brengt stukken voor vanuit zijn dichtbundels. In 2015 verscheen ‘zo meteen gaat deze kogel een hoop rotzooi aanrichten’ bij uitgeverij het balanseer. Deze werd in november 2019 gevolgd door  ‘als ik je neersteek gorgel je voortreffelijk’.
Guinelli

Goochelaar / illusionist Guinelli speelde de hoofdrol in het wekelijks VT4-programma "De Magische 4" waarin hij bekende Vlamingen verbaasde met zijn goocheltalent. In 2012 werd hij in gans het land ‘op de kaart’ gezet als originele en innovatieve illusionist door in de allereerste editie van ‘Belgium’s Got Talent’ zowel jury als publiek te verbazen met zeer sterke en aparte acts. Guinelli treedt op als waardiger vervanger van goochelaar Ward Van Laer


 


De cultuurcafés zijn een samenwerking tussen Het Oude Badhuis, Pretloket Centrum De Wijk, Samenlevingsopbouw Antwerpen-Noord, Recht-Op vzw en STAAN vzw. 


Vrijdag 9 oktober 2020 | 20.00 – 22.00 uur

Gratis

Reserveer hier je plaats.

Verlin, Jess De Gruyter, Ward Van Laer
ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen
vrijdag 9 oktober 2020om 20:00
Het Oude Badhuis
gratis
Bestel tickets
www.oudebadhuis.be/nl/event/65295/gratis