u bent hier

Culinaire Fietsroute in het Land van Mark & Merkske


Vanaf donderdag 3 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau nodigen u graag uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, gezellig tafelen én een groene omgeving. Met de culinaire route geniet u niet alleen van de mooiste plekjes die deze omgeving te bieden heeft, maar u schuift ook aan ... Lees meer »

Vanaf donderdag 3 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau nodigen u graag uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, gezellig tafelen én een groene omgeving.

Met de culinaire route geniet u niet alleen van de mooiste plekjes die deze omgeving te bieden heeft, maar u schuift ook aan voor een smakelijk viergangenmenu. Het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden u steeds in een andere zaak op de fietsroute voorgeschoteld.

U betaalt 38 euro per persoon. Hiervoor krijgt u 4 gangen. Voor het voor- en hoofdgerecht hebt u de keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht.
De culinaire fietsroute start op donderdag 3 mei en loopt tot en met zondag 30 september 2018, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Starten doet u tussen 10.30 en 12 uur. Twee dagen vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten is noodzakelijk.

De route gaat volgens de gekende fietsknooppunten en onderweg houdt u halt in de volgende horecazaken.
- Aperitief : De Bouwhoeve, Hoogstraten
- Voorgerecht: De Kluis, Baarle-Nassau
- Hoofdgerecht: Den Rooy, Meerle
- Nagerecht : Het Vaneleke, Merksplas

Geeft u de culinaire route liever cadeau? Dat kan: Toerisme Hoogstraten verkoopt een specifieke cadeaubon voor deze route. Op deze manier kan de persoon in kwestie later zelf een reservatie maken op een dag naar keuze.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme Hoogstraten
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
Van do 3 mei 2018 00:00 tot zo 30 september 2018 23:59
Land van Mark & Merkske
€ 38,0
toerisme@hoogstraten.be
03 340 19 55
www.hoogstraten.be