u bent hier

Culinair wandelen - Wandelen door het dorp en het hart van het Zoerselbos - 9 km


Geniet van een culinaire wandeling in het Land van Playsantiën. Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel verwelkomen je graag voor overheerlijke wandeltochten. In enkele van hun beste HoReCa-zaken krijg je een smaakvol voor-, hoofd- en nagerecht voorgeschoteld. Tijdens deze wandelingen maak je kennis met de prachtige omgeving. Voorgerecht Den Bourgondiër - gerookte lamsham 't Zwarthof met ... Lees meer »

Geniet van een culinaire wandeling in het Land van Playsantiën. Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel verwelkomen je graag voor overheerlijke wandeltochten.
In enkele van hun beste HoReCa-zaken krijg je een smaakvol voor-, hoofd- en nagerecht voorgeschoteld. Tijdens deze wandelingen maak je kennis met de prachtige omgeving.

Voorgerecht
Den Bourgondiër - gerookte lamsham 't Zwarthof met Oelegemse appelchutney of een kaaskroketje van Haveraertkaas met Oelegemse appelchutney

Hoofdgerecht
In de Wandeling - saltimbocca van kalfsvlees Blonde d'Aquitaine met tomatensaus en verse pasta of vegetarische verse pasta met tomatensaus en gegrilde halloumi

Nagerecht
De Lindeloo - verrassingsdessert

Route mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Land Van Playsantiën
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
Van vr 26 oktober 2018 00:00 tot zo 14 april 2019 00:00
Land van Playsantiën
€ 30,0
info@landvanplaysantien.be
03 310 05 14
landvanplaysantien.be/2018/09/28/culi...
landvanplaysantien.be/2018/09/28/culi...