u bent hier

CREALAB ACADEMY

6 +


Een Makerslab, een makerspace, een makerslabo, crealab, steamlab, fablab, … Het genre heeft al meerdere namen. Allemaal om hetzelfde aan te geven: een plek waar je creatief aan de slag kan gaan met technologie. In de CreaLAB Academy gaan we met kinderen en jongeren (6-14 jaar) aan de slag met technologie en STEAM. (Science, Technology, Engineering, Art, Math). We maken gebruik van de ... Lees meer »

Een Makerslab, een makerspace, een makerslabo, crealab, steamlab, fablab, … Het genre heeft al meerdere namen. Allemaal om hetzelfde aan te geven: een plek waar je creatief aan de slag kan gaan met technologie.

In de CreaLAB Academy gaan we met kinderen en jongeren (6-14 jaar) aan de slag met technologie en STEAM. (Science, Technology, Engineering, Art, Math). We maken gebruik van de snijplotter, 3D-printer en lasersnijder om onze gekste dromen vorm te geven. Daarnaast onderzoeken we aan de hand van enkele unieke LEGO-sets het werken met zonnepanelen en windenergie.

Een reeks workshops duurt telkens 4 weken. Deze gaan door in onze spelotheek te Mechelen op woensdagnamiddag van 13u30 tot 17u00. De deelnemers worden ingedeeld volgens niveau en leeftijd in verschillende groepen die in een doorschuifsysteem aan de slag gaan met de verschillende technologieën.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Educatieve spelotheek - Level21 Mechelen
Hoogstraat 4
2800 Mechelen
Van 9 september 2020 tot 30 september 2020
Level21
€ 60,0
bit.ly/Level21Academy