u bent hier

Crea-pakket - Playmaïs (+3)

3 +

1.11.2.0.0


Ga aan de slag met dit creapakket! Dankzij dit materiaal en het bijgevoegde stappenplan, kan je onmiddellijk starten. PlayMais is leuk en educatief speelgoed omdat het de fijne motoriek en creativiteit/fantasie van kinderen verfijnt. Dankzij de bijgevoegde tekening maakt je kleuter een eenvoudige creatie door de maïs op de kaarten te plakken. Of de echte artiesten maken zelf een ontwerp! ... Lees meer »

Ga aan de slag met dit creapakket! Dankzij dit materiaal en het bijgevoegde stappenplan, kan je onmiddellijk starten.

PlayMais is leuk en educatief speelgoed omdat het de fijne motoriek en creativiteit/fantasie van kinderen verfijnt. Dankzij de bijgevoegde tekening maakt je kleuter een eenvoudige creatie door de maïs op de kaarten te plakken. Of de echte artiesten maken zelf een ontwerp!

VERGEET NIET HET TIJDSBLOK TE SELECTEREN WAARIN JE HET PAKKET WENST AF TE HALEN!
Te kiezen uren voor het afhalen van de pakketten kan vrijdag 18 december tussen 15 en 20u en maandag 21 december tussen 15 en 18u.

Let wel: Max. 3 pakketten per kind bestellen
Leuk weetje: de eerste 250 bestellingen zullen een extra kerst-gadget terugvinden in hun pakket.

Bestellen kan van maandag 7 december 2020 tot en met maandag 14 december 2020.

Gezien de huidige maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kunnen we de binnenspeeldag niet in zijn gekende vorm organiseren. Een alternatief waarbij we kleine bubbels kinderen bij elkaar brengen, is gezien het laatste MB ook niet meer mogelijk. Toch willen we een aanbod voorzien voor kinderen tijdens de kerstvakantie in de vorm van crea-pakketjes die op voorhand besteld en veilig afgehaald kunnen worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
Van vr 18 december 2020 00:00 tot zo 3 januari 2021 23:59
Vrijetijdsdienst Lint
gratis
uit@lint.be
webshoplint.recreatex.be/Activities/d...