u bent hier

Crazy Sportmix - omnisportkamp kleuters in Zoersel

3 +


Welke sporten er precies in de mix zitten en welke we daaruit halen of samen mengen, dat is nog een geheim. We kunnen wel al verklappen dat deze mix vol keitoffe sporten en spelletjes zit. Dit sportkamp gaat door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en ... Lees meer »

Welke sporten er precies in de mix zitten en welke we daaruit halen of samen mengen, dat is nog een geheim. We kunnen wel al verklappen dat deze mix vol keitoffe sporten en spelletjes zit.
Dit sportkamp gaat door in sporthal “Beuk & Noot” in de Achterstraat in Zoersel. Er is vanaf 8 uur 's morgens opvang voorzien. Het eerste uur kan je genieten van een springkasteel en allerhande spel- en knutselmateriaal. Vanaf 9u15 tot 16u15 krijg je via een doorschuifsysteem telkens verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u30 opvang voorzien (op vrijdag tot 17u).
Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, regenten en licenciaten lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers die instaan voor de lessen! De kinderen zullen veel bijgeleerd hebben op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van telkens een 12-tal deelnemers waardoor er ook een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sporthal Beuk&Noot
Ter Beuken 1
2980 Zoersel
Van ma 24 augustus 2020 00:00 tot vr 28 augustus 2020 23:59
Sportievak vzw
€ 120,0
sportievak.be/sportkampen/kleuterspor...
056/26 44 20
sportievak.be/sportkampen/kleuterspor...