u bent hier

Cour & Jardin - Het Kwartet


Cissy Robson, Wilfred Bond en Reggie Page, drie gewezen operasterren en ex-collega’s, brengen in een rustoord in het Engelse Kent hun levensavond door. Alle drie slijten ze er hun dagen op hun eigen manier. Op 10 oktober vieren ze jaarlijks de verjaardag van componist Giuseppe Verdi met een benefiet concert van de bewoners voor hun home. Dan, als door de theatergoden gezonden, doet in ware ... Lees meer »

Cissy Robson, Wilfred Bond en Reggie Page, drie gewezen operasterren en ex-collega’s, brengen in een rustoord in het Engelse Kent hun levensavond door. Alle drie slijten ze er hun dagen op hun eigen manier. Op 10 oktober vieren ze jaarlijks de verjaardag van componist Giuseppe Verdi met een benefiet concert van de bewoners voor hun home.

Dan, als door de theatergoden gezonden, doet in ware diva-stijl een nieuwe bewoonster haar intrede: Jean Horton. Lang geleden stond ze samen met de drie anderen op de planken in een memorabele opvoering van Verdi’s ‘Rigoletto’. Zou dit niet wat zijn voor 10 oktober?

Maar… Reggie blijkt allerminst opgezet met de komst van Jean. Bovendien is Jean haar diva-streken inderdaad nog altijd niet verleerd en weigert ze pertinent ook maar één noot te zingen. De harmonie is dus ver te zoeken. Toch zal Verdi zijn hulde ook dit jaar niet mislopen.

Hoe dat in zijn werk gaat vertelt de gevierde Engelse toneelschrijver en scenarist Ronald Harwood in ‘Het Kwartet’, een stuk vol humor, melancholie, poëzie en bovenal muziek!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cultureel centrum Werf 44
schoolstraat 44
2970 Schilde
woensdag 4 november 2020 van 14:00 tot 16:00
€ 8,0
welzijn@schilde.be
03 380 07 47