u bent hier

Construct-uur - Aram Van Ballaert, Anton Walgrave & beatrijs De Clerk


Is het al begonnen? Er is geen verhaal dat bij zichzelf begint. Het doorlopende verhaal is een leugen en synchroniciteit een illusie. Je wordt uitgenodigd om exact 60 minuten te genieten van een muzikale exploratie van drie instrumentale creatievelingen. Oscillerend tussen klank en stilte, tussen vroeger en nu, tussen improvisatie en creatie, gaan soundscapes naadloos over in beklijvende ... Lees meer »

Is het al begonnen? Er is geen verhaal dat bij zichzelf begint.
Het doorlopende verhaal is een leugen en synchroniciteit een illusie. Je wordt uitgenodigd om exact 60 minuten te genieten van een muzikale exploratie van drie instrumentale creatievelingen. Oscillerend tussen klank en stilte, tussen vroeger en nu, tussen improvisatie en creatie, gaan soundscapes naadloos over in beklijvende nummers.

En omgekeerd.

Construct-uur gaat in dialoog met de tentoonstelling Inbetween. Zoals deze expo het grensgebied tussen feiten en fictie aftast en opzoekt, laten de muzikanten composities ontstaan uit niet afgebakende klankvelden en ritmepatronen.
Is het al gedaan? En hoeveel keer al?

Met: Aram Van Ballaert (zang, toetsen en gitaar), Anton Walgrave (zang, gitaar en toetsen) en Beatrijs De Klerck (zang, viool en theremin)

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
vrij 23/03/18 om 20:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 15,0
070 20 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...