u bent hier

Concert: Tom/Von Schlippenbach/Mahall

Jazz en blues


zaal open: 20.00, aanvang 20.30 entree: 15 euro, onder 25 jaar 7,50 euro Een bijzonder concert – drie verschillende generaties - met Duitse zwaargewichten en een fantastische Deense drummer. Alexander Von Schlippenbach is vooral bekend om zijn baanbrekende werk met Schlippenbach Trio (met Evan Parker en Paul Lovens) en zijn grote groep Globe Unity Orchestra. Hij wordt gerekend tot de ‘European ... Lees meer »

zaal open: 20.00, aanvang 20.30
entree: 15 euro, onder 25 jaar 7,50 euro

Een bijzonder concert – drie verschillende generaties - met Duitse zwaargewichten en een fantastische Deense drummer.

Alexander Von Schlippenbach is vooral bekend om zijn baanbrekende werk met Schlippenbach Trio (met Evan Parker en Paul Lovens) en zijn grote groep Globe Unity Orchestra. Hij wordt gerekend tot de ‘European Jazz Legends’.

Rudi Mahall is een legendarische figuur in de internationale jazz/avantgarde scène. Als lid van Schlippenbach's Globe Unity Orchestra, Monk's Casino en Die Enttäusshung heeft hij een reputatie opgebouwd als een van de grote Europese improvisatoren en als unieke communicator op de basklarinet.

De afgelopen jaren heeft Kasper Tom naam gemaakt in de Europese impro-en avantgarde-scène. Kasper's spel is geïnspireerd op moderne muziek, maar is ook doordrenkt met een grote mate van traditie en een uniek gevoel voor melodie.

Alexander Von Schlippenbach – piano/Rudi Mahall – klarinet, basklarinet/Kasper Tom - drums

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart PlusEtage
Pastoor De Katerstraat 5-5
2387 Baarle-Hertog
zaterdag 21 september 2019 van 20:30 tot 23:00
Stichting Plus
€ 15,0
info@plusetage.nl