u bent hier

Comedyshow 'Soetopia' - met voorprogramma door Jade Mintjens

18 +

Tekst en muziektheater, Humor comedy


De ultieme feel good show! Soe neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. De glazen zijn er overvol maar ook tegenslag heeft zijn plaats. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien! Soetopia, de ultieme feel good show! Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is ... Lees meer »

De ultieme feel good show! Soe neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. De glazen zijn er overvol maar ook tegenslag heeft zijn plaats. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!

Soetopia, de ultieme feel good show!


Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki.


In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!


Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens!


Voorprogramma door Jade Mintjens


Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma Voor De Leeuwen in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts  en Bert Gabriëls en werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Laatst tourde ze nog met Michael Van Peel als één van zijn ‘Young Ones’. Jade is ook lid van improcomedygezelschap The Lunatics. Zij brengt nu haar glimlach en gitaar mee op podium als voorprogramma voor Soetopia.

Soe Nsuki
zaal Zirkus
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
donderdag 5 november 2020om 20:00
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 2,0
Bestel tickets
www.stadsmagazijn.be/nl/event/74167/c...