u bent hier

Comedy for Life

Humor comedy


vzw Kompaan organiseert in samenwerking met CC de Comedy for Life, met niemand minder dan Lukas Lelie, Peter Hens en Sven Hardies. In november 2012 stapte hij voor het eerst op het podium tijdens de voorronde van Humo’s Comedy Cup. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. Lukas’ stijl kan omschreven worden als ‘awkward’ met veel oneliners en absurditeiten. Nu hij fulltime comedian is en geen ... Lees meer »

vzw Kompaan organiseert in samenwerking met CC de Comedy for Life, met niemand minder dan Lukas Lelie, Peter Hens en Sven Hardies.

In november 2012 stapte hij voor het eerst op het podium tijdens de voorronde van Humo’s Comedy Cup. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. Lukas’ stijl kan omschreven worden als ‘awkward’ met veel oneliners en absurditeiten. Nu hij fulltime comedian is en geen student meer, is het tijd om volwassen te worden. Beetje bij beetje knipt hij de banden door met het thuisfront. Koken doet hij zelf, de was gaat nog naar de mama ... correctie: komt zij ophalen. Het rijbewijs is eindelijk binnen, het lief nog niet. Stap voor stap dus, maar hij doet zijn best.

Naast stand-up comedy werkt Lukas regelmatig achter en voor de schermen van Woestijnvis. Zo zetelt hij af en toe als jurylid in De Slimste Mens en als panellid in Control Pedro. Lukas werkt ook al een aantal jaar als redactielid en sidekick voor De Ideale Wereld.

Peter Hens

Peter Hens is leerkracht van opleiding en gekend bij het grote publiek van het programma 'Voor De Leeuwen' op één en 'Belgium's Got Talent' op VTM. Hij heeft al heel wat ervaring om voor een (jonger) publiek te spelen. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje ‘Nonkel Bob’ in hem.

Sven Hardies

Wanneer Sven Hardies als kinderloze vrijgezel verliefd wordt, trouwt en zo in een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen terecht komt, kan hij makkelijk al zijn grappen weggooien en gewoon opnieuw beginnen. Inspiratie genoeg, want de plots verworven verantwoordelijkheden doen wat met een mens. Geen oefenrondes, meteen meedraaien. Gedomesticeerd is het herkenbare - maar daarom niet minder chaotische - gezinsleven door de ogen van een flierefluiter met ADD.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zondag 24 november 2019 van 19:00 tot 22:00
vzw Kompaan
€ 20,0
www.zwaneberg.be/e1588/comedy-for-life