u bent hier

Come on Feet - granvat

14 +

Moderne dans


O.l.v. choreograaf Bui Ngoc Quan zoeken vijf dansers en muzikanten Bert en Stijn Cools (granvat) op scène de ontmoeting op tussen de urban clubcultuur en moderne dans. Ze presenteren footwork als dansstijl met live uitgevoerde clubmuziek. ‘Come On Feet’ is ontstaan vanuit de liefde voor EDM (electronic dance music) en de fascinatie om deze muziekstroming in al zijn subgenres live op podium uit ... Lees meer »

O.l.v. choreograaf Bui Ngoc Quan zoeken vijf dansers en muzikanten Bert en Stijn Cools (granvat) op scène de ontmoeting op tussen de urban clubcultuur en moderne dans. Ze presenteren footwork als dansstijl met live uitgevoerde clubmuziek.

‘Come On Feet’ is ontstaan vanuit de liefde voor EDM (electronic dance music) en de fascinatie om deze muziekstroming in al zijn subgenres live op podium uit te voeren.

Footwork is zo’n subgenre dat enorm tot de verbeelding spreekt. Deze muziek- en dansstijl ontwikkelde zich binnen de straatcultuur van Chicago en heeft zich de laatste jaren snel globaal verspreid. Typerend is het snelle voetenwerk in battles gecombineerd met uptempo ritmes. Samen met house en afro dansstijlen presenteren ze footwork als dansstijl in een voorstelling met live uitgevoerde clubmuziek.

O.l.v. choreograaf Bui Ngoc Quan (les ballets C de la B) zoeken vijf dansers en muzikanten Bert en Stijn Cools (granvat) op scène de ontmoeting op tussen de urban clubcultuur en moderne dans.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 22/10/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 20,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1615/granvat