u bent hier

Colette

Drama


Onder druk van haar man schrijft Colette romans die in zijn naam gepubliceerd worden. Wanneer de boeken een succes worden, moet ze vechten om erkend te worden als auteur. Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als eenvoudig plattelandsmeisje rond 1900 haar entree maakt in de Parijse high society. Ze doet dat als jonge bruid van de beroemde, maar berooide, schrijver Henri ... Lees meer »

Onder druk van haar man schrijft Colette romans die in zijn naam gepubliceerd worden. Wanneer de boeken een succes worden, moet ze vechten om erkend te worden als auteur.

Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als eenvoudig plattelandsmeisje rond 1900 haar entree maakt in de Parijse high society. Ze doet dat als jonge bruid van de beroemde, maar berooide, schrijver Henri ‘Willy’ Gauthier-Villars. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy’s naam gepubliceerd worden als de novellereeks ‘Claudine’. De sensuele verhalen zijn een groot succes en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt...


Cinema De Schelde, dat is tweemaal topfilm op groot scherm: ’s middags om 13.30 uur en ’s avonds om 20 uur. Je wordt ook extra verwend. Bij de namiddagvoorstelling is er lekker gebak na afloop van de film. Bij de avondvoorstelling trakteren we je vooraf op borrelhapjes.

Cinema De Schelde
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
do 25 maart 2021 van 13:30 tot 13:30 do 25 maart 2021 van 20:00 tot 20:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 7,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...