u bent hier

Cognitieve, emotionele en gedragsmatige veranderingen na NAH

Persoon en relaties


NAH kan een grote invloed hebben op de persoonlijkheid: iemand met NAH kan veel vlugger geïrriteerd zijn, vatbaarder voor depressies, woede-uitbarstingen hebben,....Stuk voor stuk gevolgen die lichamelijk minder zichtbaar zijn, maar toch een grote impact hebben op de relaties met dierbare personen. Soms heb je als persoon met NAH zelf niet eens in de gaten dat je omgeving veranderingen ... Lees meer »

NAH kan een grote invloed hebben op de persoonlijkheid: iemand met NAH kan veel vlugger geïrriteerd zijn, vatbaarder voor depressies, woede-uitbarstingen hebben,....Stuk voor stuk gevolgen die lichamelijk minder zichtbaar zijn, maar toch een grote impact hebben op de relaties met dierbare personen. Soms heb je als persoon met NAH zelf niet eens in de gaten dat je omgeving veranderingen opmerkt. Hoe kan je dat bespreekbaar maken? Hoe kan je daar als partner, gezinslid, vriend of mantelzorger mee omgaan op moeilijke momenten? En hoe ga je er als persoon met NAH zelf mee om?

Gemeenschappelijk deel voor de pauze. Na de pauze splitsen we op in een groep personen met een NAH en een groep familie en mantelzorgers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Revarte Edegem
Drie Eikenstraat 659
2650 Edegem
donderdag 26 november 2020 van 14:00 tot 16:30
Sig
gratis
www.sig-net.be/nl/vorming/cognitieve-...