u bent hier

Club Kuub - Faces on TV

Pop en rock


Heftig, breekbaar, verrassend, intiem… Club Kuub is een gezellige avond in een intieme setting waarin talentvolle (jonge) bands een podiumplek krijgen. Faces On TV Faces On TV is de band rond whizzkid Jasper Maekelberg. De charismatische frontman werkte als producer/engineer/mixer voor Gabriel Rios, Douglas Firs, Nordmann, Soldier’s Heart, Bazart en Jef Neve. Maar hij is bovenal een ... Lees meer »

Heftig, breekbaar, verrassend, intiem… Club Kuub is een gezellige avond in een intieme setting waarin talentvolle (jonge) bands een podiumplek krijgen.
Faces On TV

Faces On TV is de band rond whizzkid Jasper Maekelberg. De charismatische frontman werkte als producer/engineer/mixer voor Gabriel Rios, Douglas Firs, Nordmann, Soldier’s Heart, Bazart en Jef Neve. Maar hij is bovenal een begenadigde zanger en songschrijver. En ook nog eens een tijdlang gitarist bij Warhaus. In 2016 verscheen de EP 'Traveling Blind' en momenteel legt de band de laatste hand aan haar debuutalbum, voorzien voor april 2018. In de vooruitgeschoven single 'The Image of Boy Wonder' hoor je hun kenmerkende keuze voor extravagante samples en een sound die schippert tussen melancholie en grandeur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 7 april 2018 van 20:15 tot 23:10
Cultuurhuis De Warande
€ 8,0
014 41 69 91
www.warande.be