u bent hier

Click

3 +

1.3.0.0.0


Licht aan, click ! Een zolder waar de tijd is blijven stilstaan. Vergeten speelgoed, bestofte meubels en achtergelaten lampjes komen tot leven. Een betovering die een nacht lang duurt, elke nacht, de hele nacht. Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen en een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt. Kom met lichtjes in je ... Lees meer »

Licht aan, click ! Een zolder waar de tijd is blijven stilstaan. Vergeten speelgoed, bestofte meubels en achtergelaten lampjes komen tot leven. Een betovering die een nacht lang duurt, elke nacht, de hele nacht. Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen en een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt. Kom met lichtjes in je ogen. Wij zorgen voor de lampjes. Licht uit, click ! Na het succes van Lampionaio maakte Sprookjes ...

Licht aan, click!
Een zolder waar de tijd is blijven stilstaan. Vergeten speelgoed, bestofte meubels en achtergelaten lampjes komen tot leven. Een betovering die een nacht lang duurt, elke nacht, de hele nacht.
Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen en een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt.
Kom met lichtjes in je ogen. Wij zorgen voor de lampjes.
Licht uit, click!

Na het succes van Lampionaio maakte Sprookjes enzo opnieuw een circustheatervoorstelling, een lichtgevend acrobatisch sprookje voor kinderen vanaf 3 jaar.

Met: Michela Henle, Marco Migliavacca & Pietro Chiarenza.

'Sprookjes enzo' herwerkte 'Click' naar een zaalvoorstelling waarbij het publiek in de schouwburgzetels zit, maar toch kan genieten van de intimiteit van een podium-op-podium setting!

12 - 10 euro
-19 jaar: 6 euro
Voor iedereen vanaf 3 jaar
www.sprookjes.be

HERNEMING!

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zondag 27 september 2020van 11:00 tot 11:50
Schouwburg Ter Dilft
€ 12,0
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...