u bent hier

Cirque Alfonse (Canada) - TABARNAK

Circus


Cirque Alfonse komt uit het kleine, Canadese houthakkersstadje Saint-Alphons-Rodriguez. Een paar jaar geleden waren ze in de Warande met ‘Timber!’, een gedurfde mix van circus, folklore en het zweet van houthakkers. Dit jaar komt dit fascinerende gezelschap met hun nieuwste voorstelling en laten ze zich inspireren door de kerk in hun dorp.   De circusvoorstelling ‘TABARNAK’ is een ... Lees meer »

Cirque Alfonse komt uit het kleine, Canadese houthakkersstadje Saint-Alphons-Rodriguez. Een paar jaar geleden waren ze in de Warande met ‘Timber!’, een gedurfde mix van circus, folklore en het zweet van houthakkers.

Dit jaar komt dit fascinerende gezelschap met hun nieuwste voorstelling en laten ze zich inspireren door de kerk in hun dorp.

 

De circusvoorstelling ‘TABARNAK’ is een rock-musical waar artiesten samen komen om de hemel, de hel en alles daartussen te vieren. Tijdens deze hoogmis van het circus biedt Cirque Alfonse je een eigenzinnige kijk op alles wat religieus is. Met hun kenmerkende, aanstekelijke vrolijkheid en humor brengt Cirque Alfonse anarchistisch en poëtisch circus. De muzikanten spelen ten dans en de acrobaten zetten de kerk op hun kop.

Cirque Alfonse (Canada)
Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 22 december 2018 van 20:15 tot 21:45
Cultuurhuis de Warande
€ 24,0
Bestel tickets
www.warande.be