u bent hier

Cinema Urbana: Proxima


De ambitieuze astronaute Sarah bereidt zich voor op een langdurig verblijf aan boord van het International Space Station. Daarvoor doorloopt ze een intensief trainingsprogramma. In dit door mannen gedomineerde milieu durft Sarah nauwelijks haar twijfels en emoties te tonen. Is zij de enige die het moeilijk vindt om haar dochter - Stella is haar weak spot maar ook haar grootste motivator - voor ... Lees meer »

De ambitieuze astronaute Sarah bereidt zich voor op een langdurig verblijf aan boord van het International Space Station. Daarvoor doorloopt ze een intensief trainingsprogramma. In dit door mannen gedomineerde milieu durft Sarah nauwelijks haar twijfels en emoties te tonen. Is zij de enige die het moeilijk vindt om haar dochter - Stella is haar weak spot maar ook haar grootste motivator - voor lange tijd achter te laten?

Een fijnbesnaard en realistisch space drama zonder één enkel ruimteshot, hoewel grotendeels opgenomen in het European Space Agency. Een inspirerend eerbetoon aan alle vrouwelijke astronauten, gedragen door een geweldig acterende Eva Green.

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Neem zeker ook je mondmasker mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZOMERFABRIEK
Minkelersstraat, Zurenborg
2600 Berchem (Antwerpen)
vrijdag 18 september 2020 van 21:00 tot 23:59
Zomer van Antwerpen
gratis
www.zva.be/index.php/proxima