u bent hier

CineKamp (filmkamp) B 9 - 16 jaar

9 +

1.11.2.0.0


Het filmkamp van Xapp: CineKampTijdens het CineKamp ligt de nadruk op acteren in een kortfilm. Het kamp is dan ook bedoeld voor kinderen die in vijf dagen veel willen leren en zichzelf willen verbeteren op het gebied van acteren voor en werken achter de camera. (leeftijd: 9 t/m 16 jaar) Tijdens het CineKamp ligt de nadruk op acteren in een kortfilm. Het kamp is dan ook bedoeld voor kinderen ... Lees meer »

Het filmkamp van Xapp: CineKampTijdens het CineKamp ligt de nadruk op acteren in een kortfilm. Het kamp is dan ook bedoeld voor kinderen die in vijf dagen veel willen leren en zichzelf willen verbeteren op het gebied van acteren voor en werken achter de camera. (leeftijd: 9 t/m 16 jaar)

Tijdens het CineKamp ligt de nadruk op acteren in een kortfilm. Het kamp is dan ook bedoeld voor kinderen die in vijf dagen veel willen leren en zichzelf willen verbeteren op het gebied van acteren voor en werken achter de camera.
Maar jullie staan niet alleen voor de camera. Naast het acteren in de kortfilm werken de deelnemers in een productieteam en maken verschillende andere producties waarbij alle facetten aan bod komen: van storyboard tot en met het editen van het eindproduct.

Vijf dagen lang leren de deelnemers over verschillende acteertechnieken die voor de camera gebruikt kunnen worden en allerlei zaken die nodig zijn om een film of TV-programma te kunnen maken: beeldkaders, camerastandpunt, stop motion, editing en chroma key.

Het Cinekamp vindt plaats in Nederland

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Centraal Station Antwerpen
Koningin Astridplein 27
2000 Antwerpen
Van zo 16 augustus 2020 12:00 tot do 20 augustus 2020 20:00
xapp
€ 479,0
xappzomerkamp.nl
xappzomerkamp.nl