u bent hier

Choums Odyssee

3 +

Animatie en kinderfilms


Deze warme animatiefilm voor de allerkleinste kijkertjes is ideaal als eerste bioscoopervaring: mooi, lief, boeiend én niet te lang. ‘Choums Odyssee’ wordt aangevuld met twee woordeloze kortfilms. Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Choum uit het ei gekropen en wordt meteen uit het nest geblazen. Met een extra ei op de rug, trippelt Choum het moerasbos in, vastbesloten om een ... Lees meer »

Deze warme animatiefilm voor de allerkleinste kijkertjes is ideaal als eerste bioscoopervaring: mooi, lief, boeiend én niet te lang. ‘Choums Odyssee’ wordt aangevuld met twee woordeloze kortfilms.

Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Choum uit het ei gekropen en wordt meteen uit het nest geblazen. Met een extra ei op de rug, trippelt Choum het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor hem en het ei. Zelfs als die moeder een alligator of een wasbeer blijkt te zijn. Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige uilskuiken onderneemt, zit vol uitdagingen en gevaren.

Deze warme animatiefilm voor de allerkleinste kijkertjes is  ideaal als eerste bioscoopervaring: mooi, lief, boeiend én niet te lang. ‘Choums Odyssee’ wordt aangevuld met twee woordeloze kortfilms:

‘Nest’ - een lichtjes naïeve paradijsvogel gaat op pad om een partner te vinden

‘De vogel en de walvis’ - een jonge walvis heeft het moeilijk met het vinden van zijn stem. Wanneer hij een afgelegen scheepswrak verkent, ontmoet hij de enige overlevende, een zangvogel in een kooi.

Winnaar Publieksprijs voor beste kortfilm voor kinderen op Anima festival 2020.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
woe 04/11/20 om 15:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 6,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1713/choums-odyssee-