u bent hier

Chocolade workshops

Voeding


In de workshopruimtes van het chocolademuseum Chocolate Nation kan je zelf workshops volgen. Er worden verschillende types workshops aan: individuele workshops, groepsworkshops maar ook oma/opa workshops: - Weekendworkshops (max. 20 personen) Workshops van 1 uur waarin je in smakelijke stappen jouw chocoladekennis vergroot en waarbij je zelf chocoladeproducten leert maken. Prijs: €55 per ... Lees meer »

In de workshopruimtes van het chocolademuseum Chocolate Nation kan je zelf workshops volgen. Er worden verschillende types workshops aan: individuele workshops, groepsworkshops maar ook oma/opa workshops:

- Weekendworkshops (max. 20 personen)
Workshops van 1 uur waarin je in smakelijke stappen jouw chocoladekennis vergroot en waarbij je zelf chocoladeproducten leert maken. Prijs: €55 per persoon, inclusief inkomticket voor het chocolademuseum en 200 gr zelfgemaakt chocolade.

- Groepsworkshops
Teambuilding of tijd voor een origineel feestjes? Wij stellen graag een workshop op maat voor groepen. De mogelijkheden zijn talrijk; bean-to-bar, truffel, foodpairings etc. Prijzen zijn afhankelijk van type workshop en tijdsduur.

-Summer Special: oma/opa workshops
Wist je dat meer dan 80% van de ouders voor de kinderopvang een beroep doet op de grootouders tijdens de zomervakantie? Chocolate Nation introduceert speciaal voor hen samen met hun kleinkinderen een zomerse workshop van 1 uur. Onder leiding van een chocolatier kan een eigen chocolade zandkasteel opgebouwd worden met kleurrijks lekkers. Prijs: €27 per persoon, inclusief inkomticket voor het chocolademuseum en eigen versierd chocolade zandkasteel.

Boeken kan via de website: www.chocolatenation.be of email: workshops@tbce.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Chocolate Nation
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
workshops@tbce.be
+32 3 207 08 08
www.chocolatenation.be