u bent hier

Children are Composers Muziekkamp voor 3 tem 8 jarigen actieve & creatieve kinderen!

3 +


Wij organiseren wij muziekkampen (zonder overnachting) voor kinderen tussen 3 en 8 jaar, met of zonder muzikale voorkennis. We werken in kleine groepjes (6-8 pers.) op maat en leeftijd van de kinderen. Het maximum kinderen per kamp is 24. Ze ontdekken elke dag verschillende instrumenten en musiceren aan de hand van onze CREATIEVE METHODE Children are Composers en muzieknoten, ritme, harmonie ... Lees meer »

Wij organiseren wij muziekkampen (zonder overnachting) voor kinderen tussen 3 en 8 jaar, met of zonder muzikale voorkennis.
We werken in kleine groepjes (6-8 pers.) op maat en leeftijd van de kinderen.
Het maximum kinderen per kamp is 24.
Ze ontdekken elke dag verschillende instrumenten en musiceren aan de hand van onze CREATIEVE METHODE Children are Composers en muzieknoten, ritme, harmonie en vorm.

Tijdens de kampen wordt er extra aandacht besteed aan de CREATIE en het componeren van hun EIGEN MUZIEK, ongeacht het muzikale niveau van het kind.Onze kampen worden begeleid door onze professionele Meester Musici die ook tijdens het jaar actief zijn in HoM België.Aangezien wij deelnemers hebben die zowel English native speakers zijn als Nederlandstalig, zijn al onze kampen TWEETALIG (Eng/ Ned).

Je kan rechtstreeks op onze site inschrijven: www.houseofmusic.info

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart House of Music
Boomsesteenweg 325
2020 Antwerpen 2 (Antwerpen)
Van ma 6 juli 2020 09:00 tot vr 10 juli 2020 16:00
House of Music
€ 175,0
house-of-music.org/vijfdaagse-6-10-ju...
info@house-of-music.be
0485 03 71 56