u bent hier

CC De Kerken - Rock in de kerk (geannuleerd)

16 +


“Rock in de Kerk” is een heel breed concept. Als publiek krijgt u een zeer divers Engelstalig rock en popprogramma voorgeschoteld. Maar dit alles in een net iets klassiekere jasje. Met muziek van Foo fighters, Coldplay, Ed Sheeran, … kan u genieten van een fijne avond in een prachtig kerkelijk decor van deze muziek gebracht door Herseltse muzikanten, zangers en zangeressen bijgestaan door het ... Lees meer »

“Rock in de Kerk” is een heel breed concept. Als publiek krijgt u een zeer divers Engelstalig rock en popprogramma voorgeschoteld. Maar dit alles in een net iets klassiekere jasje. Met muziek van Foo fighters, Coldplay, Ed Sheeran, … kan u genieten van een fijne avond in een prachtig kerkelijk decor van deze muziek gebracht door Herseltse muzikanten, zangers en zangeressen bijgestaan door het Herselts koor “Mixxed Voices”. Het wordt zitten, luisteren, meedeinen, meezingen en uiteindelijk misschien wel dansen. Het kan allemaal.
Rock in de Kerk! : Stijn Vanhulsel op bas, Mireille Colson en Peter Van Meensel op zang, Chris Ooms op drums, Hanne Willems op viool, en nog andere Herseltse muzikale talenten! Last but not least : Koor “Mixxed Voices” o.l.v. Jamie De Boel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Servatiuskerk
Kerkstraat
2230 Herselt
zaterdag 10 april 2021 van 20:00 tot 21:30
cultuurdienst Herselt
€ 12,0
014/53 90 58
webshop.herselt.be