u bent hier

CC Brasschaat on air: Piet Van den Heuvel Trio

12 +

Pop en rock


CC Brasschaat on air biedt 4 streamingconcerten aan van lokale artiesten. De eerste artiest is Piet Van den Heuvel. hij gaat als zanger, percussionist, gitarist en componist door het leven. Het publiek zal Piet eerder kennen van zijn jaren als zanger bij Scooter (met de hitsingle 'You'). Ook was hij de muzikant/schrijver bij artiesten als Clouseau, The Scabs, vele televisieseries en sinds de ... Lees meer »

CC Brasschaat on air biedt 4 streamingconcerten aan van lokale artiesten. De eerste artiest is Piet Van den Heuvel. hij gaat als zanger, percussionist, gitarist en componist door het leven. Het publiek zal Piet eerder kennen van zijn jaren als zanger bij Scooter (met de hitsingle 'You'). Ook was hij de muzikant/schrijver bij artiesten als Clouseau, The Scabs, vele televisieseries en sinds de laatste 13 jaar ook vast lid van 'De Ideale Mannen' van Bart Peeters.
Piet maakt prachtige muziek die baadt in de traditie van americana, gospel, soul en roots.  

Voor dit streamingconcert speelt hij in trio met pianist/accordeonist Mike Smeulders (zijn compaan bij Bart Peeters) en gitarist David Piedfort (oa. Kpt Winokio, The Scabs). 

Tickets zijn te verkrijgen tot 27/11 om 17u.
Je kan de streaming bekijken tot zondag 29/11 23:59

1 concert kost 5€, combiticket voor 4 concerten kost 15€

Met steun van de Vlaamse overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart In uw kot
in uw kot
2930 Brasschaat
vrijdag 27 november 2020 van 20:00 tot 21:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 5,0
cultuurcentrum@brasschaat.be
03 650 03 40
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...
cultuurcentrum@brasschaat.be