u bent hier

Burn-out begint in de peutertuin

Gezondheid en zorg


Perfectionisme ontstaat vaak in de kindertijd als overlevingsmechanisme. Een kind registreert reacties van de juf, het ondervindt moeilijkheden met regeltjes. Kortom: het denkt dat het niet voldoet, meestal onbewust. Dit kan leiden tot burn-out of andere moeilijkheden op jonge of latere leeftijd. Hoe ga je hier als ouder mee om? In deze lezing/training die gericht is op ouders van jonge ... Lees meer »

Perfectionisme ontstaat vaak in de kindertijd als overlevingsmechanisme. Een kind registreert reacties van de juf, het ondervindt moeilijkheden met regeltjes. Kortom: het denkt dat het niet voldoet, meestal onbewust. Dit kan leiden tot burn-out of andere moeilijkheden op jonge of latere leeftijd. Hoe ga je hier als ouder mee om?

In deze lezing/training die gericht is op ouders van jonge kinderen ontdekken we samen hoe deze dynamiek werkt en waar je attent kan op zijn om dit te voorkomen. Uiteraard is iedereen welkom. Begrijpen hoe dergelijke problematieken ontstaan is vaak de sleutel tot verandering.

Begeleiding: Tatiana Demesmaeker
I.s.m. Vormingplus regio Mechelen
I.k.v. 'Samen Veerkrachtig'

MA 28.09 | 19.30 tot 21.30 UUR

15 euro
Maximum 20 deelnemers

www.vormingplus-regiomechelen.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
maandag 28 september 2020van 19:30 tot 21:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 15,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...