u bent hier

Buitenspeeldag

Actie en avontuur


De eerste woensdag na de paasvakantie gaat de ‘Buitenspeeldag’ weer door. Een actieve speelmiddag in een groot speelparadijs met reusachtige springkastelen. Een ongekend natuurspeelterrein aan de rand van Berendrecht wordt de locatie van een dag waar niemand zich zal vervelen. De eerste woensdag na de paasvakantie gaat de ‘Buitenspeeldag’ weer door. Een actieve speelmiddag in een groot ... Lees meer »

De eerste woensdag na de paasvakantie gaat de ‘Buitenspeeldag’ weer door. Een actieve speelmiddag in een groot speelparadijs met reusachtige springkastelen. Een ongekend natuurspeelterrein aan de rand van Berendrecht wordt de locatie van een dag waar niemand zich zal vervelen.

De eerste woensdag na de paasvakantie gaat de ‘Buitenspeeldag’ weer door. Een actieve speelmiddag in een groot speelparadijs. Een mooi maar ongekend natuurspeelterrein, ergens aan de rand van Berendrecht. Dat groen stukje natuur ‘Heiblokken’ wordt de locatie van onze buitenspeeldag waar niemand zich zal vervelen.


Voor de jongste kinderen is er een kleuterzone met verschillende attracties en er staat een spetterend straattheater op het programma voor jong en oud! Er zal voor de oudere kinderen ook een spektakelstuk staan, namelijk een via ferrata. Dit is een toren die je kan beklimmen en waarbij je boven kan kiezen tussen de deathride of de vrije val. Naast enkele attracties zijn er ook enkele workshops of initiaties.


Voor de (groot)ouders en oudere broers en zussen is er een gezellig terras. Spreek af met je vrienden en vriendinnen en kom samen weer gezellig buiten spelen!

Evenement (3+)
Speelterrein aan Heiblokken
Heiblokken -
2040 Berendrecht
woensdag 21 april 2021om 14:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
gratis
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...