u bent hier

Brood voor Morgenvroeg

Amusementsmuziek


Bart sleutelde tijdens zijn solotoer aan de nummers van zijn nieuwe plaat. Ook de Ideale Mannen haalden een frisse neus. Iedereen is er klaar voor. Drie jaar na Op de Groei is er dus een nieuwe plaat: Brood voor Morgenvroeg. Dit heugelijke feit vieren ze met de Brood voor Morgenvroeg- tour. Volgens Bart is het doel heel simpel: ‘Er iedere avond het concert van ons leven van maken ... Lees meer »

Bart sleutelde tijdens zijn solotoer aan de nummers van zijn nieuwe plaat. Ook de Ideale Mannen haalden een frisse neus. Iedereen is er klaar voor. Drie jaar na Op de Groei is er dus een nieuwe plaat: Brood voor Morgenvroeg. Dit heugelijke feit vieren ze met de Brood voor Morgenvroeg- tour. Volgens Bart is het doel heel simpel: ‘Er iedere avond het concert van ons leven van maken .’ www.bartpeeters.net Dankzij onze bedrijvenpool Advicegroup & Walraevens, ...

Bart sleutelde tijdens zijn solotoer aan de nummers van zijn nieuwe plaat. Ook de Ideale Mannen haalden een frisse neus. Iedereen is er klaar voor. Drie jaar na Op de Groei is er dus een nieuwe plaat: Brood voor Morgenvroeg. Dit heugelijke feit vieren ze met de Brood voor Morgenvroeg-tour.

Volgens Bart is het doel heel simpel: ‘Er iedere avond het concert van ons leven van maken.’

www.bartpeeters.net

Dankzij onze bedrijvenpool
Advicegroup & Walraevens, Advocatenkantoor Bart Schuermans, Berno Vastgoed, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / De Zondag / Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Friesland Campina, Hens Van Meulder, Interieurglas, Lambrechts nv, Mediaan Reisbureau, Muyshondt Electro Service, Siësta Schoenen en Mode, Studio Klein Brabant, Topfloor, Tricabo nv en Waumans André.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
woensdag 19 december 2018van 20:30 tot 22:30
Schouwburg Ter Dilft
€ 35,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...