u bent hier

Brass and Bubbles

Klassieke muziek


Festival Brass Band verwelkomt u graag terug op haar eerste publieke optreden sinds de coronacrisis. Zoals u dat van ons gewoon bent, kan u genieten van de mooiste muziek en de lekkerste hapjes! Dit evenement wordt georganiseerd met strikte naleving van de coronamaatregelen die beschreven staan in het Basisprotocol Cultuur. Op 11 oktober organiseren we 2 identieke concerten om zoveel mogelijk ... Lees meer »

Festival Brass Band verwelkomt u graag terug op haar eerste publieke optreden sinds de coronacrisis. Zoals u dat van ons gewoon bent, kan u genieten van de mooiste muziek en de lekkerste hapjes!

Dit evenement wordt georganiseerd met strikte naleving van de coronamaatregelen die beschreven staan in het Basisprotocol Cultuur.

Op 11 oktober organiseren we 2 identieke concerten om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen! U kan een plaatsje reserveren om 17u of 20u.

Toegang:
- Standaard: €12
- VIP-arrangement*: €20
- <12j.: gratis

* VIP-arrangement omvat een verrassingsassortiment hapjes met bubbels en is te reserveren voor bubbels van 2 tot 5 personen. De hapjes worden verzorgd door Delhaize Dok Noord.

REGISTRATIE OP VOORHAND IS VERPLICHT
Op de avond zelf is het onmogelijk om een toegangskaart te bekomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zo 11 oktober 2020 van 17:00 tot 19:00 zo 11 oktober 2020 van 20:00 tot 23:00
Festival Brass Band
€ 12,0
www.brassandbubbles.eventbrite.be
www.festivalbrassband.be