u bent hier

Boxtalino Circus Events


Welkom in Circus Village !De Schorre biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk evenement. In een oase van groen en waterpartijen staat het circusdorp opgesteld: een uniek circustentencomplex met veel sfeer en alle faciliteiten voor een geslaagde dag. Welkom in Circus Village ! De Schorre biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk ... Lees meer »

Welkom in Circus Village !De Schorre biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk evenement. In een oase van groen en waterpartijen staat het circusdorp opgesteld: een uniek circustentencomplex met veel sfeer en alle faciliteiten voor een geslaagde dag.

Welkom in Circus Village !

De Schorre biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk evenement. In een oase van groen en waterpartijen staat het circusdorp opgesteld: een uniek circustentencomplex met veel sfeer en alle faciliteiten voor een geslaagde dag.

Centraal in Circus Village staat het CIRCUS PALACE opgesteld. Circus Palace is een luxueuze, nostalgische circustent met al het comfort van een moderne eventlocatie. Circus Palace staat midden in de riante CIRCUS GARDENS, een sfeervolle buitenlocatie voor spel en catering.

Van Circus Palace wandel je door de Circus Gardens naar het CIRCUS THEATER.
Deze sfeervolle tent biedt 700 comfortabele seats in theateropstelling of 400 gasten aan tafel.

Team Circus Events
Toon kaart Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom
Op afspraak
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
€ 7,5
0499-256724
www.circusevents.be