u bent hier

Bounce Back - Chantal Acda


De muziekliefhebber kent Chantal Acda waarschijnlijk van Isbells en Marble Sounds. Maar de singer-songwriter brengt sinds 2013 ook bijzonder mooi eigen werk. Ze krijgt hierbij assistentie van collega-muzikanten zoals Peter Broderick, Nils Frahm, Valgeir Sigurdsson en Bill Frisell. Bounce Back, haar laatste album, is een ode aan contact, verwantschap en verbondenheid. In plaats van in haar ... Lees meer »

De muziekliefhebber kent Chantal Acda waarschijnlijk van Isbells en Marble Sounds. Maar de singer-songwriter brengt sinds 2013 ook bijzonder mooi eigen werk. Ze krijgt hierbij assistentie van collega-muzikanten zoals Peter Broderick, Nils Frahm, Valgeir Sigurdsson en Bill Frisell. Bounce Back, haar laatste album, is een ode aan contact, verwantschap en verbondenheid.
In plaats van in haar eentje teksten en muziek te schrijven, ging ze bij mensen in hun woonkamer spelen, vertelde ze haar verhaal en luisterde naar de verhalen van de anderen. Beetje bij beetje gaven die verhalen de nieuwe plaat vorm. Ze passen wonderwel bij de verstilde, innig mooie muziek waar ze een patent op heeft.

"Ze verleidt je tot introspectie, tot soezen en wegdromen." (Humo)

"Zéér de moeite. Muziek om stil van te worden." (OOR)

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
vrij 02/02/18 van 20:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 16,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...