u bent hier

BorgerHub Pop Up / Concept Store in hartje Borgerhout


BorgerHub is een bruisend laboratorium in hartje Borgerhout waar startende ondernemers, creatieve duizendpoten en kunstenaars terecht kunnen om ideeën uit te werken. Je vindt ons in het prachtige gebouw van het voormalige Vredegerecht, waar onder andere een co-workingspace, verschillende vergaderruimtes, een fotostudio en codingschool Molengeek een plekje kregen. Er worden ook regelmatig ... Lees meer »

BorgerHub is een bruisend laboratorium in hartje Borgerhout waar startende ondernemers, creatieve duizendpoten en kunstenaars terecht kunnen om ideeën uit te werken. Je vindt ons in het prachtige gebouw van het voormalige Vredegerecht, waar onder andere een co-workingspace, verschillende vergaderruimtes, een fotostudio en codingschool Molengeek een plekje kregen. Er worden ook regelmatig workshops en evenementen georganiseerd en in Bar+ kan je terecht voor een lekkere koffie of lunch.
Bovendien werd de voormalige feestzaal van het Vredegerecht omgevormd tot een unieke pop-upshop. Meer dan 20 startende ondernemers en makers bieden hier hun producten te koop aan. Van voeding tot kleding, van verzorgingsproducten tot interieurspullen… Het aanbod is even divers als uitgebreid, maar heeft wel één rode draad: alles is lokaal, duurzaam en Fair Trade geproduceerd.
Kortom, Borgerhub is een bezoekje meer dan waard en we hopen je snel eens te mogen begroeten.
We wensen je alvast veel winkelplezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart BorgerHub
Turnhoutsebaan 92
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Van 19 juni 2020 tot 10 juni 2023 (wo van 10:00 tot 18:00, do van 10:00 tot 18:00, vr van 10:00 tot 18:00, za van 10:00 tot 18:00,
Blooom VZW
gratis
+32 477 75 82 91