u bent hier

Boekstart: verwenmoment voor de allerjongsten - 0 tot 4 jaar

Literatuur


Boekstart is een warm verwenmoment voor de allerjongsten en hun ouders. Van bij de geboorte kan je je kind met boekjes kan plezieren. Ons gratis verwenpakket is alvast een goede start! Kinderen die van jongs af aan vertrouwd zijn met boekjes, leren sneller lezen. Samen in een boekje kijken is goed voor levenslange herinneringen aan warme momenten en geborgenheid. Ouders, laat jullie verwennen ... Lees meer »

Boekstart is een warm verwenmoment voor de allerjongsten en hun ouders. Van bij de geboorte kan je je kind met boekjes kan plezieren. Ons gratis verwenpakket is alvast een goede start!

Kinderen die van jongs af aan vertrouwd zijn met boekjes, leren sneller lezen. Samen in een boekje kijken is goed voor levenslange herinneringen aan warme momenten en geborgenheid.


Ouders, laat jullie verwennen in de bibliotheek met tips en tricks over hoe je de allerjongsten met boekjes kan plezieren. Je krijgt boekjes aangeboden, afgestemd op de ontwikkelingsfase van jouw kind.


We doen dit met een drankje en gezellige babbel en daarbovenop krijg je een gratis verwenpakketje voor je baby of peuter mee naar huis. Iedereen is welkom, maar voor het Boekstart verwenpakket, schrijf je je best in!


 


 

Boekstart: verwenmoment voor de allerjongsten - 0 tot 4 jaar
Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem
za 3 oktober 2020om 10:00za 7 november 2020om 10:00za 5 december 2020om 10:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
www.ccmerksem.be/nl/event/79699/verwe...