u bent hier

Boekenpret in de bib!

1 +

Literatuur


door Inge Umans (start Voorleesweek) Kinderen kunnen vrij op ontdekking gaan en Inge speelt in op wat er spontaan gebeurt. Ze duikt mee de boeken in met de kinderen en geeft tips door aan ouders hoe kan je zelf voorlezen aan jonge kinderen en welke boekjes zijn daarvoor geschikt? door Inge Umans  (start Voorleesweek) Kinderen kunnen vrij op ontdekking gaan en Inge speelt in op wat er spontaan ... Lees meer »

door Inge Umans (start Voorleesweek)
Kinderen kunnen vrij op ontdekking gaan en Inge speelt in op wat er spontaan gebeurt. Ze duikt mee de boeken in met de kinderen en geeft tips door aan ouders hoe kan je zelf voorlezen aan jonge kinderen en welke boekjes zijn daarvoor geschikt?door Inge Umans  (start Voorleesweek)

Kinderen kunnen vrij op ontdekking gaan en Inge speelt in op wat er spontaan gebeurt. Ze duikt mee de boeken in met de kinderen en geeft tips door aan ouders hoe kan je zelf voorlezen aan jonge kinderen en welke boekjes zijn daarvoor geschikt?

Inge vertelt ook een verhaal met de kamishibai en wisselt af met liedjes, versjes en leest voor uit andere mooie boeken.

 

Inge Umans
Bib Couwelaar
Te Couwelaarlei 120
2100 Deurne
zaterdag 21 november 2020om 10:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
gratis
www.ccdeurne.be/nl/event/80071/voor-k...