u bent hier

Boekenmarkt Ieperman


Ben je op zoek naar nieuwe of tweedehandsboeken over religie en levensbeschouwing, spiritualiteit, filosofie, geschiedenis, etnografie, kunst, mythologie, ...? Kom dan op 10 & 11 oktober 2020 een kijkje nemen op de Boekenmarkt Ieperman, in de lokalen van de Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen te Wilrijk (Antwerpen)! Toegang is GRATIS, cafetaria aanwezig. CORONAPROOF: De ... Lees meer »

Ben je op zoek naar nieuwe of tweedehandsboeken over religie en levensbeschouwing, spiritualiteit, filosofie, geschiedenis, etnografie, kunst, mythologie, ...?

Kom dan op 10 & 11 oktober 2020 een kijkje nemen op de Boekenmarkt Ieperman, in de lokalen van de Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen te Wilrijk (Antwerpen)! Toegang is GRATIS, cafetaria aanwezig.

CORONAPROOF:

De oktober editie wordt coronaproof georganiseerd met volgende maatregelen voor uw en onze veiligheid:

- Maximaal 10 bezoekers tegelijk in het gebouw (standhouders en organisatoren niet meegerekend). Is het maximum aantal bereikt, dan dient u te wachten tot er iemand buiten gaat voordat u kan binnen gaan.
- Indien u niet wil wachten om binnen te kunnen gaan, kan u vooraf een tijdslot van een uur reserveren door uw naam, contactgegevens en het uur van aankomst te mailen naar boekenmarkt.ieperman@gmail.com. Wij sturen dan een bevestiging dat het door u gevraagde tijdslot nog beschikbaar en gereserveerd is. Reserveert u niet, mag u ook binnen maar kan het zijn dat u moet wachten.
- Mondmasker verplicht voor alle bezoekers, standhouders en andere aanwezigen overal in het gebouw.
- Verplicht anderhalve meter afstand houden van andere aanwezigen.
- De toiletten zijn niet beschikbaar voor bezoekers!
- Verplichte registratie van de contactgegevens van alle bezoekers, uitsluitend voor eventuele contact tracing-doeleinden.
- Cafetaria is in beperkte mate beschikbaar (enkel dranken, geen eten).

Vanzelfsprekend kan onze boekenmarkt enkel doorgaan onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in de coronamaatregelen van de overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart FVG
Bist 164
2610 Wilrijk (Antwerpen)
za 10 oktober 2020 van 10:00 tot 17:00 zo 11 oktober 2020 van 10:00 tot 17:00
Evenementen Ieperman
gratis
boekenmarkt.ieperman@gmail.com
03 / 830 51 58
boekenmarkt.ieperman.be