u bent hier

Boekenmarkt bibliotheek Puurs-Sint-Amands - VOLZET


Zit jij graag met je neus in de boeken? En vind je niets gezelliger dan rondkuieren op marktjes? Dan is de boekenmarkt helemaal jouw ding. Verwacht een massa boeken, strips, muziek, films en games die smeken om een tweede leven in je woonkamer. Het grootste aanbod komt van onze eigen bibliotheek. Die doet oudere exemplaren van de hand om plaats te ruimen voor recenter werk. Maar ook ... Lees meer »

Zit jij graag met je neus in de boeken? En vind je niets gezelliger dan rondkuieren op marktjes? Dan is de boekenmarkt helemaal jouw ding.

Verwacht een massa boeken, strips, muziek, films en games die smeken om een tweede leven in je woonkamer. Het grootste aanbod komt van onze eigen bibliotheek. Die doet oudere exemplaren van de hand om plaats te ruimen voor recenter werk. Maar ook particuliere boekenliefhebbers bieden aan wat ze te veel hebben. Veel keuze dus – allemaal voor een spotprijsje.

Wil je hier graag zelf boeken verkopen? Dat kan! Schrijf je in ten laatste op 27 september via volgende link: https://bit.ly/33pSHIO

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hoofdbibliotheek Puurs
Hondsmarkt 2
2870 Puurs-Sint-Amands
zondag 4 oktober 2020 van 13:00 tot 16:00
gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands
gratis
bit.ly/32XfICv
bibliotheek@puursam.be