u bent hier

Boeken lezen/ruilen op Jazz Middelheim 1.5

18 +

Literatuur, Jazz en blues


Jazz en literatuur combineren? Natuurlijk kan dat! Bibliotheek Permeke en Antwerpen Leest zorgen samen voor een kleine maar fijne ruilbib op deze speciale editie van Jazz Middelheim, met een exquise collectie romans en muziekliteratuur. Jazz Middelheim stelt met 1.5 een speciale coronaproof editie van haar festival voor, met Belgische artiesten, literatuur en meer. Bibliotheek Permeke en de ... Lees meer »

Jazz en literatuur combineren? Natuurlijk kan dat! Bibliotheek Permeke en Antwerpen Leest zorgen samen voor een kleine maar fijne ruilbib op deze speciale editie van Jazz Middelheim, met een exquise collectie romans en muziekliteratuur.

Jazz Middelheim stelt met 1.5 een speciale coronaproof editie van haar festival voor, met Belgische artiesten, literatuur en meer.


Bibliotheek Permeke en de lezerscommunity Antwerpen Leest stellen een exquise collectie romans muziekliteratuur samen voor de bezoekers van het festival.


Festivalgangers kunnen in de BIBMOBIEL duiken, een boek meenemen op het festivalterrein en het terugbrengen aan het einde van de dag, of het inruilen voor een ander, zelf meegbracht exemplaar.


 


 

Bibliotheek Permeke
Ruilbib op Jazz Middelheim
Park Den Brandt -
2020 Antwerpen
Van 18 september 2020 tot 27 september 2020
Bibliotheek Permeke & Antwerpen Leest & Jazz Middelheim
www.permeke.org/nl/event/77055/boeken...