u bent hier

Blood pressure edition

12 +

Dance


Afroblood is een gevarieerde avond waar de Afro Cultuur en zijn takken in verschillende kunstvormen worden uitgebeeld door dans & muziek & live Dj. Kinkela Rabbi David ( 24 ) aka Rabba is de concepthouder van Afroblood. Afroblood is een avond waarop de Afrocultuur en zijn takken in verschillende kunstvormen wordt uitgebeeld door dans, muziek en live dj’s. Kinkela Rabbi David aka Rabba is de ... Lees meer »

Afroblood is een gevarieerde avond waar de Afro Cultuur en zijn takken in verschillende kunstvormen worden uitgebeeld door dans & muziek & live Dj. Kinkela Rabbi David ( 24 ) aka Rabba is de concepthouder van Afroblood.

Afroblood is een avond waarop de Afrocultuur en zijn takken in verschillende kunstvormen wordt uitgebeeld door dans, muziek en live dj’s. Kinkela Rabbi David aka Rabba is de organisator achter de Afrobloods. Na 3 succesvolle edities in ccBe,  Arenberg en De Roma keert hij voor de 4de editie terug naar Berchem.


De ‘Blood Pressure’ editie zal een reis zijn doorheen de Afromuziek en -danswereld. Iedereen die op het podium staat, beeldt uit vanwaar zijn of haar inspiratie komt. Rabba zelf beeldt het verhaal uit van zijn verhuis naar Congo. Daar kreeg de dansmicrobe hem immers te pakken. De gebeurtenissen van toen zal hij samen met zijn crew Kingdom Of Kela uitbeelden aan de hand van dans, projecties en muziek.


De line up van de avond: Kingdom Of Kela (dans ), Outa Crew (dans), CheMiangue (zang), AfreeWxrld (dans), WOA (dans), Chardy (rap), Os Pinipuki (dans), Les Alchimistes (live muziek), Moyindo Squad (dans), Johnny Bravo (zang en dans) en Kingdom Of Kela voorzien van een live band.

Afro Blood
ccBe - Schouwburg (genummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
vrijdag 13 november 2020om 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/69187/blood-pres...