u bent hier

Björn Van Poucke - Lezing Street art

Creativiteit, Kunst en kunsteducatie


Geen academische feiten in deze lezing maar een goed beeld van de relevante geschiedenis, de artiesten en de verschillende stijlen. Je krijgt een antwoord op de vraag: wat is street art, gisteren, vandaag en morgen? Wat verstaan we nu onder street art? Vaak misbegrepen als het mooiere neefje van graffiti of dat ding dat Banksy doet, is street art de afgelopen tien jaar door historici, critici, ... Lees meer »

Geen academische feiten in deze lezing maar een goed beeld van de relevante geschiedenis, de artiesten en de verschillende stijlen. Je krijgt een antwoord op de vraag: wat is street art, gisteren, vandaag en morgen?

Wat verstaan we nu onder street art? Vaak misbegrepen als het mooiere neefje van graffiti of dat ding dat Banksy doet, is street art de afgelopen tien jaar door historici, critici, collectioneurs en academici uitgebreid geanalyseerd. Geen academische feiten in deze lezing maar een goed beeld van de relevante geschiedenis, de artiesten en de verschillende stijlen. Je krijgt een antwoord op de vraag: wat is street art, gisteren, vandaag en morgen?

 

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
woe 16/09/20 om 19:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
gratis
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1590/lezing-street-art