u bent hier

Binnenin Beethoven | muzikale voorstelling - AFGELAST

6 +

Klassieke muziek


250 jaar geleden werd Ludwig van Beethoven geboren, een van de grootste componisten aller tijden. Kom luisteren in de bib en ontdek hoe hij door de kracht van muziek alle moeilijkheden in zijn leven kon overwinnen. Ludwig van Beethoven is één van de grootste componisten aller tijden. Dat is de reden waarom we zijn naam nog steeds kennen, 250 jaar nadat hij is geboren. Een muzikaal genie zijn ... Lees meer »

250 jaar geleden werd Ludwig van Beethoven geboren, een van de grootste componisten aller tijden.
Kom luisteren in de bib en ontdek hoe hij door de kracht van muziek alle moeilijkheden in zijn leven kon overwinnen.Ludwig van Beethoven is één van de grootste componisten aller tijden. Dat is de reden waarom we zijn naam nog steeds kennen, 250 jaar nadat hij is geboren.


Een muzikaal genie zijn betekent echter niet automatisch dat je een gemakkelijk leven hebt. Beethoven werd uiteindelijk doof, de nachtmerrie van elke muzikant. Maar zelfs toen bleef hij verder muziekstukken schrijven.


Kom luisteren in de bib en ontdek zelf hoe Beethoven door de kracht van muziek alle moeilijkheden in zijn leven kon overwinnen.


Een verteller en 9  muzikanten (viool, cello, viola, contrabas, hoorn, klarinet, hobo, fluit en fagot) nemen jullie mee op reis door het wonderlijke leven van Beethoven.


Gebracht door het Pocket Orchestra, met musici uit het Symphonisch Orkest van Opera Ballet Vlaanderen


Bekijk de trailer:

Pocket Orchestra
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
za 19 december 2020om 14:00
Bib Permeke
www.permeke.org/nl/event/81367/250-ja...