u bent hier

Bijzondere Bomenwandeling


Je hoeft geen bomenknuffelaar te zijn om te weten dat in een bos verbazingwekkende dingen gebeuren. Op de Bijzondere Bomenwandeling ontdek je fascinerende verhalen over de ongelooflijke vaardigheden van bomen. Want net als ons wonen bomen samen met hun kinderen, communiceren ze met elkaar en zorgen ze voor elkaar. Ontdek het verborgen leven van bomen en bekijk het bos met andere ogen! De ... Lees meer »

Je hoeft geen bomenknuffelaar te zijn om te weten dat in een bos verbazingwekkende dingen gebeuren. Op de Bijzondere Bomenwandeling ontdek je fascinerende verhalen over de ongelooflijke vaardigheden van bomen. Want net als ons wonen bomen samen met hun kinderen, communiceren ze met elkaar en zorgen ze voor elkaar.

Ontdek het verborgen leven van bomen en bekijk het bos met andere ogen! De bomenwandeling is permanent te bezoeken zonder gids, de infopanelen vertellen het ganse verhaal.
De wandeling is geschikt voor volwassenen én kinderen. Ontdek hiervoor beide zijdes van de panelen bij elke halte. Volg de rode route met het blaadje (3,7 km).

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Hoge Mouw. Vertrekken kan vanaf de parking aan de Holle weg én de speelzone Ijzertijd aan de Goorseweg, Kasterlee.

Honden aan de leiband zijn toegestaan. Er is een toilet voorzien aan het onthaalgebouw, onderweg op de route.

Door de bosondergrond en het heuvelachtig terrein is deze wandeling niet toegankelijk voor rolwagens. Met buggy's lukt het wel als je rekening houdt met de moeilijkere bereidbaarheid of als je een alle terrein buggy hebt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Hoge Mouw
Lichtaartsebaan 45
2460 Kasterlee
Van ma 11 mei 2020 00:00 tot do 31 december 2020 23:59
Provinciaal Groendomein Hoge Mouw
gratis
hogemouw@provincieantwerpen.be
014 37 91 74
www.hogemouw.be