u bent hier

Big Bang Festival

3 +

Klassieke muziek


BIG BANG, het avontuurlijk muziekfestival voor jong publiek, overrompelt voor de vierde keer deSingel. BIG BANG is geen gewoon festival, het verrast met mobiele bands, ontroert met intieme concertjes, daagt uit met interactieve installaties en pakt uit met feestelijke projecten. Een dag lang beleef je muziek gespeeld door enthousiasmerende muzikanten uit binnen- en buitenland. deSingel wordt ... Lees meer »

BIG BANG, het avontuurlijk muziekfestival voor jong publiek, overrompelt voor de vierde keer deSingel. BIG BANG is geen gewoon festival, het verrast met mobiele bands, ontroert met intieme concertjes, daagt uit met interactieve installaties en pakt uit met feestelijke projecten. Een dag lang beleef je muziek gespeeld door enthousiasmerende muzikanten uit binnen- en buitenland. deSingel wordt omgebouwd tot een labyrint van oude en nieuwe klanken, geïmproviseerd of gecomponeerd, steeds gepresenteerd op maat van een jong publiek.

BIG BANG is geen festival om enkel stil te zitten en te luisteren hoe anderen spelen. Het is ook - en vooral - een festival om zelf te ontdekken en te doen. Organisator Zonzo Compagnie verovert met dit project zowat de hele wereld. Van Hamburg tot Lissabon, van Athene tot Stavanger.

Het BIG BANG festival werd in 2015 uit een selectie van meer dan 600 festivals bekroond met een EFFE award. Reserveer nu alvast de datum in je agenda voor een verrassende muzikale reis doorheen het ganse gebouw van deSingel.

Programma vanaf 1 sep 2017

www.bigbangfestival.eu, www.desingel.be

met de steun van Stad Antwerpen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18
Van 1 november 2017 tot 1 november 2017 (wo van 13:00 tot 18:00,
Zonzo Compagnie
€ 5,0
Bestel tickets
desingel.be/nl/programma/muziek/big-b...