u bent hier

BierTROEFroute

19 +


Schoppen troef, klaveren troef, harten troef of misschien gewoon bier troef. Turnhout is de stad van de speelkaarten maar ondertussen ook wel van de bieren. En zeg nu zelf, speelkaarten en bier dat is toch de perfecte combinatie op café. Vandaar het idee voor een bierTROEFroute, een soort 'kroegentocht' langs verschillende cafés in Turnhout. In elk café kun je een smakelijk bier proeven en een ... Lees meer »

Schoppen troef, klaveren troef, harten troef of misschien gewoon bier troef. Turnhout is de stad van de speelkaarten maar ondertussen ook wel van de bieren. En zeg nu zelf, speelkaarten en bier dat is toch de perfecte combinatie op café. Vandaar het idee voor een bierTROEFroute, een soort 'kroegentocht' langs verschillende cafés in Turnhout.

In elk café kun je een smakelijk bier proeven en een kaartje leggen. Startplaats kies je zelf uit de deelnemende cafés. Ook de volgorde waarin je de kroegen aandoet, bepaal je zelf. Deelnemende cafés zijn;
- Wir War
- De Penge
- Het Keizershof
- Café Ranonkel
- In Den Spythigen Duvel
- Sint-Pieter
- 't Galerijke

De bijhorende brochure met bons is te koop bij Toerisme & UiT. Met de bons in de brochure geniet je in een van de deelnemende cafés van een streekbier. De 'niet bierliefhebbers' kunnen de bons gebruiken voor een non-alcoholisch drankje. Enkel in de deelnemende cafés kunnen de bons ingeruild worden.

De meeste cafés hebben een of meerdere sluitingsdagen. Deze zijn in de brochure vermeld. Kijk deze eerst na om verrassingen te voorkomen.

Het proeven van speciaalbieren met vaak een hoog alcoholpercentage gaat niet samen met autorijden. Voorzie een BOB als je nog met de wagen moet rijden.

Reserveren is verplicht vanaf 8 personen bij Toerisme & UiT, Grote Markt 44, 2300 Turnhout, 014 44 33 55 of toerisme@turnhout.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme & UiT Turnhout
Grote Markt 44
2300 Turnhout
Van 1 maart 2017 tot 31 maart 2019
Toerisme & UiT Turnhout
€ 10,0
toerisme@turnhout.be
014 44 33 55
www.toerismeturnhout.be