u bent hier

bewegingsopvoeding / kleuterturnen

3 +


Op woensdag 7 oktober 2020 starten we onze lessenreeks bewegingsopvoeding, beter gekend als kleuterturnen voor alle schoolgaande kleuters. Onder leiding van juf Steffi kunnen zowel jongens als meisjes komen spelen, dansen, turnen en sporten op een leuke en speelse manier. De voorbije maanden beleefden we rare tijden waardoor heel ons leven er heel anders is gaan uitzien. Ook voor sportclubs ... Lees meer »

Op woensdag 7 oktober 2020 starten we onze lessenreeks bewegingsopvoeding, beter gekend als kleuterturnen voor alle schoolgaande kleuters. Onder leiding van juf Steffi kunnen zowel jongens als meisjes komen spelen, dansen, turnen en sporten op een leuke en speelse manier.

De voorbije maanden beleefden we rare tijden waardoor heel ons leven er heel anders is gaan uitzien. Ook voor sportclubs was en is het niet eenvoudig om er terug in te vliegen. Er zijn heel wat extra maatregelen die in acht genomen moeten worden vooraleer er iets georganiseerd mag worden. Maar we hebben goed nieuws!! Vanaf woensdag 7 oktober 2020 staat Juf Steffi weer paraat om lekker te bewegen, spelen, turnen, sporten, dansen met kleuters. Door corona kan inschrijven dit schooljaar enkel gebeuren via mail gezinsbondmeerle2013@gmail.com Inschrijvingen dienen binnen te zijn voor 3 oktober 2020. Er kunnen max 35 kleuters deelnemen. VOL=VOL!

Toon kaart Turnzaal
Ulicotenseweg 1
2328 Meerle
woe 07/10/20 van 13:30 tot 14:30
Gezinsbond Meerle
€ 50,0
gezinsbondmeerle2013@gmail.com
03 315 09 99
meerle.gezinsbond.be